енерголечение

енерголечение

събота, 7 май 2011 г.

енергията в дома

Домът ни е като огледало, в него се отразява нашия живот, нашата съдба, нашите надежди. Домът е храм на земното ни тяло. В него трябва да се изпълваме с хармония и сила. Но домът е жив организъм. Той има свой живот - може да е здрав и да дарява живущите със здрава, положителна енергия. Или обратното – да черпи от силите на притежателите си. Енергийно почистен и хармонизиран, вашият дом ще се превърне в център на положителна енергия, която ще внесе в живота ви баланс и благополучие.
Приливът на енергията в дома може да се оприличи на планински поток – ако по пътя си не среща прегради, той се влива и изпълва всичко с чистота и сила. Ако пътя му е препречен от препятствия, камъни, тиня и нечистотии, той не е вече така животворен. Почистването е всъщност премахването на спънките по пътя на енергията и отстраняване на стари, негативни енергии. Енергията трябва не само да влиза безпрепятствено в помещенията, тя трябва да циркулира възможно най-дълго и плавно в тях и да излиза, без да се застоява, правейки място на новата вълна.
Домът е материален храм на душата и енергийното почистване е сериозен ритуал и се практикува от напреднали Фънг Шуи специалисти. Съществуват различни техники на почистване. Правилната промяна в енергията на дома неминуемо ще се отрази и на вас, и на взаимоотношенията между хората в дома.