енерголечение

енерголечение

събота, 7 май 2011 г.

биополе

Силно положително биополе може да притежава само този, който е изчистил абсолютно всички негативни енергийни натрупвания от себе си. В най-общи линии може да се каже, че биоенергията като величина не е константа. Тя се влияе от множество фактори, както постоянни, така и временни.
Към последните се отнасят и т.нар. тленни и нетленни полеви паразити, които временно могат да се прикачват към човешкото биополе, от което да си набавят нужната енергия. Всички негативни преживявания в живота на хората са свързани с разход на огромно количество биоенергия, която канализирана в положителна посока би била от изключителна полза за всеки отделен индивид, както и за цялото общество. Заради огромния разход на биоенергия е възможно нестабилни индивиди да достигат дори до припадък след скандали и разправии, както и да не могат да се възстановят и да усещат умора и отпадналост дори с месеци.Негативната мисловна дейност е един от главните разходители на биоенергия. С негативната си мисловна дейност човек несъзнателно превръща положителната си биоенергия в отрицателна и я насочва към унищожаване на своите собствени, а и на чужди психични и физични структури, което от своя страна води до скъсяване на човешкия живот. Тук е уместно да отбележим, че дори притесненията на майката, за това дали няма да се случи нещо лошо на детето й докато пресича също са вид негативна мисловна дейност, която несъмнено вреди. Мисленето трябва да бъде винаги позитивно. И за конкретния пример майката трябва да мисли не как детето й може да пострада, а точно обратното – как тя го е научила да пресича правилно и то ще се справи отлично не само този път, но и всеки следващ път, до края на живота му!
Притесненията и страховете не помагат с нищо на никого.Напротив те изразходват биоенергията и правят тези, които ги излъчват още по слаби и беззащитни – атакуеми от множество негативни сили. Силата на положителното и на отрицателното мислене е известна на всеки. Различават се начинът, по който би се почувствал човек, ако си представя красиви и приятни неща и моменти, дори в продължение само на една минута, и начинът, по който би се чувствал ако за същото време, а дори и за по-малко види във въображението си грозна и неприятна сцена или се върне назад в спомените си били те неприятни или приятни(последните също вредят, защото създават у човека неосъзнато чувство за носталгия по добрите стари времена).Биоенерготерапия биха могли да упражняват, както хора със силно положително биополе, така и хора със силно отрицателно биополе. Нека последното не звучи странно, поради сложните механизми на трансформиране и насочване на енергията в определено направление. Разликата между лечението с положителна и отрицателна енергия е там, че при насочване на трансформирана отрицателна енергия е възможно да се наблюдава положително повлияване, но то е с временен характер. След това същото заболяване ескалира наново, като в повечето случаи е съпроводено с редица други заболявания, или направо спящи заболявания се развиват в много кратък срок от време и водят до пълна разруха на психично и физично ниво.Пътят на заболелия индивид по-нататък е ясен. Така,че от изключителна важност е да се поверявате в ръцете само на биоенерготерапевти, които имат силно положително биополе и черпят енергия само от позитивни енергийни източници!