енерголечение

енерголечение

събота, 18 юни 2011 г.

енергийно лечение

Заболяванията са проблем на организма, който той сам не е успял да преодолее. При енергийната медицина усилията са насочени към установяване на блокажите на енергията и премахването им. Тази медицина цели енергията да тече силна и чиста по енергийната ни система, защото това е гаранция за поддържане или възстановяване на здравето ни.
Най-голямата сила на тази медицина е в предотвратяване развитието на болести – още от първите симптоми и бързото им коригиране, за да не се задълбочава проблемът.
Колкото по-скорошно е едно оплакване и колкото по-малко заболявания има човек, толкова по-кратко и успешно е лечението. Тъй като лечебните възможности на човешкия организъм са безкрайни, почти няма заболяване, което да не се повлияе благоприятно от това лечение. Вегетативна дистония, дискова херния, дископатия, цистит, мигрена, синузит, невродермит, херпес симплекс, кръгово оплешивяване, уртикария, фобии, страхови неврози и др. са една малка част от примерите, където енергийната медицина и енергийната психология дават чудесни резултати.