енерголечение

енерголечение

петък, 17 юни 2011 г.

предметна магия

Това е най-често срещаният вид магия по света. Използват се предмети, обикновено с култов характер, или излъчващи естествено нехармонично за човек, като те се кодират информационно чрез определен ритуал, за конкретна цел. Най- често се използват яйца, конци и игли, кости, парченца плат, различни самодивски и отровни треви и билки, мъртви животни или части от тях, въглени, восък, муски, подлива се баена вода и др.
Ако намерите нещо странно в дома си или пред вратата, по никакъв начин не ги хващайте с ръце и не ги  горете, най-безопасно за такива предмети е да се хвърлят в река..
Всички използвани предмети играят роля на преносител на информация, като за да се осъществи информационно заразяване, е необходимо жетвата да влезе в контакт с преносителя, или той да се намира в близост до него.
Причината да се използва този вид магия е неспособността на изготвящия я, да концентрира информацията и да я изнесе свободна и стабилна в пространството.
Силно разпространена заблуда е, че с намирането на предмета се разваля магията; и още, че без предмета тя не може да бъде изчистена. Съществуват различни методи на разваляне, които се определят от това как е направена магията.
В режим ясновидство, подобна магия изглежда като сиво- черни паяжини и мътни петна в дома и около жертвата. Аурата е мътна и също оплетена с паяжина. Понякога се наблюдават обръчи, черни безформени обемни петна.
Към контактната магия влизат и някой любовни магии, като те атакуват аурата, и се влага чужда информация, най- често в 2ра, 4та, 6та чакра. Опитвайки се, инстинктивно да се освободи от чуждото влияние, човек започва да се поболява.